onsdag 22 juni 2011

1000

Dags för nytt jubileum. CI har nu kommit upp i 1000 producerade inlägg! Av dessa är ett antal gästinlägg, så jag har inte ensam åstadkommit allt.

Det första inlägget kom den 24 juli 2009. Sedan dess så har det stadigt gått framåt. Den 21 februari 2011 så passerade bloggen 1.000.000 träffar. Idag så är den uppe i mer än 1.300.000 träffar.

Men utan alla som bidragit så hade detta aldrig varit möjligt. Därför så vill jag framföra ett stort tack för alla gästinlägg och alla kommentarer!

15 kommentarer:

 1. Det är vi som skall tacka för att du tillhandahåller detta forum för fri och stimulerande debatt. Det är nog bara Cornu och Tokmoderaten som kommer i närheten av den flit du uppvisar. Vi andra drabbas av skrivkramp till och från, men du tuggar på - hur det nu går till.

  SvaraRadera
 2. Det är bara att gratulera till mycket flinka skrivfingrar och god insikt i dom olika frågorna!

  SvaraRadera
 3. På bloggrannen med det fantasifulla namnet "Sten Tolgfors, Försvarsminister", har en av landets skarpaste hjärnor upptäckt att folk lever sämre i Nordkorea än i Sydkorea.

  "Jag skall återkomma om säkerhetsläget och situationen vid den demilitariserade zonen, men ingenstans på jorden framstår konsekvenserna av skilda politiska ideologier så tydliga som där. Titta åt söder – och se ett välmående land med välmående människor. Blicka åt norr – och finn ett folk i förtryck och fattigdom" spekulerar blogggrannen.

  Tittar man ytteligare lite söderut, så ser man ett land med samma ideologi som Nordkorea, men där ekonomin blomstrar så till den milda grad att man förmår att hålla världens enda supermakt under armarna ekonomiskt. Själv inte lika skarp i tanke, ord och gärning som bloggrannen, så tänker jag att det kanske inte är så ideologistyrt med den ekonomiska utvecklingen. Kanske är det skillnaden mellan marknadsekonomi och planekonomi som skapat skillnaden mellan de båda koreanska staterna. Kanske är det också det planekonomiska tänkandet som genomsyrar EU som gör att stora delar av Europa synes gå på r-v-n.

  Måtte inte bloggrannen komma upp i 1000 inlägg.

  SvaraRadera
 4. Sumatra, vill du få den kommentaren publicerad som kort gästinlägg på Cornucopia? Lätt redigerad till bloggaren Tolgfors istället för bloggranne.

  SvaraRadera
 5. OK. Redigera, kommentera, citera, lägg till eller dra ifrån.

  SvaraRadera
 6. Schyrre. Lägger ut senare.

  Vad är det här med öar i Indonesien? Sumatra, Borneo etc? Finns det någon Java-pilot, Brunei-flygförare och kanske Palu och Guinea där ute?

  SvaraRadera
 7. ...och inte bara en stad på (Nya) Guinea kanske ;)

  Grattis till inlägg numbero 1000! Full gas - mot Mach 2 :D

  SvaraRadera
 8. Spanar'n !

  Det har nämnts förut - men Du är en mästare på symboliska bilder. Undrar hur många som noterar "1000 FH" under fennumret 131.

  Bra bild ! Jag själv bidrog själv till ett inte obetydligt antal av de där "1000 FH" när 131 var PRI-fpl på "slätta".

  KEEP UP THE GOOD WORK

  //Bombar'n

  SvaraRadera
 9. Apropå Libyen så säger Skynews att Englands insats i Libyen, hitills kostat 370 miljoner pund dvs 370*10.23 kr= 3.7 miljarder!

  Hur kan deras insats kosta så mycket, när Sverige säger att FL01 kostar 250 miljoner kronor!

  SvaraRadera
 10. @21:22

  Med samma miniräknare som vissa i FM använder då de påstår att det är så ofantligt mycket dyrare att flyga en Eurofighter eller Rafal (bortsett från kostnaderna för två motorer) som Gripen.

  SvaraRadera
 11. Vi här på teatern vill på detta enkla vis gratulera jubilaren och samtidigt önska honom och alla hans bloggläsare en glad midsommar.

  Teaterdirektören med personal.

  SvaraRadera
 12. Det kanska är så att engelsmännen fått låna den norska miniräknaren,som dom använde i upphandlingen mella JSF och JAS39Gripen!

  SvaraRadera
 13. 1000 tack CI, du är ett fullblodsproffs! :)

  /Arne A

  SvaraRadera
 14. Synd om Flygvapnet, f´låt, Försvarsmakten menar jag, som "förlorade" dig!
  Trots den stora mängden bloggar så är det få som inte har genererat många kommentarer viket väl måste betyda att du skriver om angelägna ämnen. Själv missar jag inte gärna att läsa dig medan trycket är färskt.
  /bloggbosse

  SvaraRadera
 15. Vi ser alla fram emot tusen till.

  SvaraRadera