lördag 1 oktober 2011

Och de nominerade är...

Oscarsgalan brukar vara kul att titta på även om antalet kategorier börjar bli fler och fler. Det måste ju finnas ett pris till alla. Själv så brukar jag gilla klasserna bästa film, bästa musik, bästa specialeffekter och givetvis bästa skådespelerska!

Försvarsmaktens reklamkampanjer har genom åren lyckats få ihop ett antal fina priser. Om sedan budskapet gått ut till svenskarna är en helt annan sak och det får nog framtiden visa på när vi om några år utvärderar hur rekryteringen lyckats.

Men det finns fler fina priser än Oscarstatyetten och Guldägg. Nu sponsrar Försvarsmakten Kompetensgalan och utnämningen till Sveriges bästa chef. Vi får se om någon Försvarsmaktsanställd nominerar sin chef och vilken titel det i så fall skulle vara till. Titeln Sveriges sämsta chef har dock redan delats ut. Priset för bästa HR-chef missade HRC nog med grov marginal efter bl.a. upprepade strul med anställdas löner.

Kanske FM skulle kunna få ett hederspris motsvarande Oscargalans "lifetime achivement"? Trots allt så startade den kvalificerade ledarskapsutbildningen inom det militära. Att sedan de flesta civila utbildningar gått om är numera ett känt faktum.

Hmm...undrar hur tacktalet kommer att låta?SvD1, SvD2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar