tisdag 15 september 2009

Ett "understatement"

Gösta Hultén som drev Guantánamogruppen för att frige Mehdi Ghezali förra gången han åkte fast i Afghanistan säger nu till SvD att "det var väldigt dumdristigt av Ghezali att åka till Pakistan".

Nej Gösta. Att cykla utan hjälm i Stockholms biltrafik är dumdristigt. Att gå mot röd gubbe utan att se sig för är också dumdristigt. Att som Mehdi åka tillbaka till Pakistan och dessutom umgås med Al Qaida anhängare är bara korkat!

5 kommentarer:

 1. Nja, nu var du för snäll. Det är inte bara korkat, det är ondskefullt. Han vet vad han gör. Hoppas han får ta konsekvenserna nu. Det innefattar INTE en resa till Sverige....

  KM

  SvaraRadera
 2. Tycka-synd-om journalisterna försöker få detta till ett stackars Ghezali moment. Självklart ska skattebetalarna igen stå för notan när advokater, regeringsplan osv sätts in. Har han valt att resa till denna del av världen kan han väl stanna där. Uppenbart har han mer att uträtta med talibaner än i Sverige.

  SvaraRadera
 3. Mehdi Ghezali!
  Jag stödjer dig i din kamp för att ... stanna i Pakistan !

  Vägra ha med denna "man" att göra
  Vägra släpp in honom i sverige

  Betänk om detta hade avrit en människa med nazist sympatier iställer - undrar om all snyftjournalister hade engagerat sig i denna märkkliga historia.

  SvaraRadera
 4. Mehdi Ghezali är inte Svensk, han har svenskt pass.

  Låt honom stanna i Talibanistan, där han uppenbarligen trivs bäst.

  /Nizze

  SvaraRadera
 5. Jag håller med alla här avseende kommentarer. Man undrar ju bara hur kan en mamma ta med sitt 2-åriga barn på en sådan resa? Är det tänkt som en mänsklig sköld? Jag undrar, kan man inte anmäla henne till socialtjänsten? Jag anser att barnet skall tvångsomhändertas.
  Jag blir riktigt förbannad om vi skall stödja en sådan person som Ghezali ännu en gång. Advokater och dylikt, klart om de vill hjälpa >>> publicitet och pengar. Vem betalar advokatarvodet??

  SvaraRadera