söndag 23 augusti 2009

Rosengård Rules

Det glädjer mig att se att invånarna i Rosengård slängde ut dessa evinerliga bråkmakare i form av Afa och Reclaim the Streets. Som ett inlägg på Wiseman påpekade var det extra kul att Afa fick ta skydd från Rosengårdsborna på det i vanliga fall förhatliga kapitalistiska McDonalds.

Nyfiken som jag är så började jag givetvis fundera på hur dom politiskt korrekta rasisterna i Sverige skulle vinkla denna historia. Jag tittade runt på SD sfärens bloggar som "Fröken Sverige", "Mitt i Sverige" och "Spikharry". Vad hittade jag? Jo ingenting. Dessa sidor brukar annars vara mycket snabba med att ta upp brott och oroligheter med invandrare inblandade, men detta nämner dom inte ett ord om.

Det måste skära i hjärtat för SD att stå på samma sida som de vanliga motståndarna Afa. :-)

Heder åt alla invånare i Rosengård som gör det som vi vanliga svenska medborgare är för fega för, d.v.s. säger nej till alla bråkmakare! Det är sådana som ni som bidrar till ett tryggare Sverige.

6 kommentarer:

 1. Nej, händelserna skär inte SD i hjärtat utan välkomnas! Den bild av SD som du verkar tro på är den som förmedlas av pressen som demoniserar partiet. Det SD vill är att begränsa invandring och sätta stop för s.k. mångkultur, då denna bevisligenleder till social misär och alienisering.

  SvaraRadera
 2. Anonym: Definiera ordet mångkultur är du snäll. Det är ett ord som SD ofta slänger sig med. Är det ett Sverige med invandrare eller ett Sverige med några som inte beter sig som "svenskar". Vill ni att vi i så fall ska slänga ut alla invandrare, eller bara dom som inte når er norm för svenskar? Är Zlatan svensk? Är drottning Silvia svensk? Är skåningar svenskar? (Med tanke på deras icke-svenska flagga som dom ofta viftar med så kan man ibland tveka). Ska vi i fortsättningen sluta äta Pizza, kebab eller kåldolmar?

  Beror inte alieniseringen på personer som likt dig fruktar invandringen? Med tanke på hur få svenska barn det föds i Sverige så behövs invandarare för att säkerställa framtida arbetskraft och skatteintäkter som kommer att betala din pension.

  SvaraRadera
 3. Jag tror du kan vara rätt övertygad om att de flesta SD:are står mer på rosengårdarnas sida än AFA:s i det här fallet. AFA har trots allt försökt mörda representanter för SD. Framförallt tror jag dock vad rosengårdarna visade här var den typ av jävlar anamma som SD vill se i hela Sverige, släng ut de som ställer till problem för vanligt folk. Kanske en av de få saker som SD:s vanliga medlemmar önskar att svenskarna lärde sig av andra kulturer.

  SvaraRadera
 4. SD har inget emot att människor tar egna initiativ till att köra bort bråkstakar och kriminella. Tvärtom; stor heder åt de som visade att de inte respekterar de huliganer som kom för att 'reclaima' Rosengård.

  @Greasemonkey,
  Nej, det är inte invandrarkritiska människor som rår för att många invandrare blir kriminella. Det är den stora överrepresentationen av invandrare bland sveriges kriminella som gör att människor blir kritiska mot invandringen.

  Det är en försvinnande liten bråkdel av SD's väljare som har något emot invandrare för deras hudfärgs skull. Man röstar på SD för att man ser de högst reella problemen som de höga invadringstalen medför.
  I övrigt är det naturligtvis nonsens att vi kontinuerligt måste importera arbetskraft för att trygga välfärden.

  SvaraRadera
 5. Om du nu har missat det så är det ca 450 000 personer i Sverige som är arbetslösa! Tror du vi löser det genom att ta hit fler?

  SvaraRadera
 6. Johan och Lars. Kärleken är inte besvarad! Jag misstänker att om SD åker till Rosengård för att valtala så kommer ni att få ta skydd i samma McDonalds som Afa och Reclaim the Streets.

  Anonym: Det finns jobb i Sverige, bara fel jobb och på fel platser. Om svenskar var villiga att flytta samt ta "sämre" jobb så skulle arbetslösheten minska. Invandrare tar i många fall de jobb som svenskar inte vill ha.

  Dessutom så borde fler svenskar utbilda sig då Sverige som ett välfärdsland inte kommer att kunna konkurrera med låglöneländer. En hel del av mina gamla skolkamrater som i grundskolan föraktade oss "plugghästar" tillhör nu skaran utan arbete som tycker att invandrarna ska ut ur Sverige.

  Om man tittar på den belysning som gjorts av SD:s representanter inom politiken samt väljare så verkar de flesta tillhöra den svenska intelligensreserven...

  SvaraRadera